U Beogradu je u sredu, 20. februara održan međunarodni atletski miting IV “SERBIAN OPEN INDOR MEETING”, koji je imao pozivni karakter. Pored najboljih srpskih atletičara nastupilo je dosta sjajnih atletičara iz Evrope. Ove godine jedina čačanska atletičarka koja je svojim rezultatima zaslužila poziv organizatora bila je Ivana Ilić.

Po tradiciji organizator je u program mitinga uvrstio trke perspektivnih srpskih mlađih juniorki i juniora, tako da je na neki način ova trka bila repriza nedavno održanog prvenstva Srbije u trčanju na 60 metara.

Ubedljiva pobeda Ivane Ilić obeležena je odličnim rezultatom, ovog puta semafor je pokazao 7,72 sekunde što je novi lični rekord fantastične čačanske sprinterke. Kasnijim pregledom fotofiniša ipak je dodeljeno zvanično vreme lošije tri stota dela sekunde, što ne umanjuje sjajan rezultat i odličnu pobedu.

– Moramo napomenuti da dugujemo veliku zahvalnost SC “Mladost” i gospodinu Milošu Stevaniću, koji su nam u periodu hladnog vremena i visokog snežnog pokrivača omogućili korišćenje hale u Atenici, jer su to bili ključni treninzi u fazi priprema za predhodna dva takmičenja, istakao je Dragan Dukanac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here