Saopštenje Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

– Zbog javnosti i zarad istine, moram da kažem da Boško Obradović izgovara neisitne i širi paniku među građanima. Nije istina da je supruga funkcuonera Dveri uhapšena zbog toga što nije vakcinisala decu, već je istina da nije platila kaznu, jer je ugrozila bezbednost i zdravlje svoje i druge dece. Ne možete da kažete da ste za obaveznu vakcinaciju, a da ste istovremeno protiv sankcionisanja onih koji svoju decu ne vakcinišu. To je licemeran, neodgovoran i populistički stav. Mene jako zanima da li su Boško Obradović, Aleksandar Radojević, Jelena Karleuša i slični, kada su svoju decu vakcinisali, da li su pitali doktore da li je vakcina strana ili domaća i da li su vodili javne kampanje ovog tipa ili to rade samo sada kada su u politici i kada treba doći do nekih glasova.

Boško Obradović je prototip zatucanosti, političke kao i svake druge. Bibliotekar koji se ne libi da promivise ugrozavanje zivota dece i govori o stvarima o kojima nema pojma, jer je sam mentalno zakucan negde u ranom kamenom dobu, u kom se zene “vaspitaju” batinama, a svi koji se Obradovicu ne dopadaju šalju na vešala.

Pitam se koliko još dece treba da umre u Srbiji, da bi neznalice i teoretičari zavere željni medijske pažnje prestali da truju javnost svojim zaostalim idejama i stalnom potrebom da budu u centru pažnje, navedeno je u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here