U Ćupriji je u sredu, 27. februara održano prvenstvo Atletskog saveza centralne Srbije u dečijoj atletici, koje je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Srbije koje će se održati 09. marta u Beogradu. Ovaj projekat ASS uspešno već duži vremenski period sprovodi AK “ČAAK” zahvaljujući entuzijazmu trenera Srđana Jovića i Dragana Dukanca.

Nastupili su mladi atletičari iz gradova van teritorije Beograda, Vojvodine i Kosova i Metohije. Na ovom takmičenju nastupaju takmičari do četvrtog razreda osnovne škole. Obzirom da je bio radni dan i da su zbog pomeranja đačkog raspusta mnoga deca imala obaveze u školi AK “ČAAK” je otkazao učešće još dve ekipe.

Mladi Čačani su se takmičili u kategoriji 3. razreda, mada je u ekipi imalo i mlađih takmičara. Ekipa se sastoji od 8 takmičara i do 2 rezerve.

Osvajanjem 1. mesta AK “ČAAK” je izborio mesto u finalu prvenstva Srbije u Dečijoj atletici.

Ekipu su činili: Nikola Đoković, Sofija Delević, Nađa Jović, Andrej Cvetić, Vuk Grujić, Stefan Delević, Iva Vasojević, Nađa Paunović, Lazar Kuljanin, koji su bili dominantni u svim disciplinama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here