Nakon gotovo pola godine uspešnog poslovanja u prve 23 prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dve prodavnice i to u Beogradu na Labudovom brdu i u Čačku.

Lidl prodavnica u Čačku, u Beogradskoj ulici br. 1, počeće sa radom u četvrtak 14. marta, u 8:00 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja sa praksom dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnica u Čačku je tek prva koju otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što je sada na red došlo osvajanje srca građana Čačka i potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene i veseo program“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Prve posetioce će u pametnu kupovinu u novootvorenom čačanskom Lidlu, 14. marta, uvesti hor Osnovne škole „Preljina“ uz podršku Narodnog orkestra „Abrašević“ iz Čačka pod vođstvom Mile Aleksić. Takođe, Čačani će imati priliku da učestvovanjem u aktivaciji „Točak znanja“ ispred prodavnice provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta je ono što će Čačane dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.
Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Čačku nastavlja sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.

RINA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here