Na uglu Ljubićske i Svetog Save u petak, 1. marta 2019. zapaljen je podzemni kontejner. I pored vrlo jasnog upozorenja na samoj posudi, nesavesni pojedinac je žar ubacio u podemni kontejner i izazvao požar, koji je načinio veliku materijalnu štetu na samoj posudi i ugrozio okolna parkirana vozila.

– Još jednom apelujemo na naše sugrađane da strogo vode računa o pravilnom korišćenju posuda za smeće, jer ovakve slike nisu potrebne nikome, naročito imajući u vidu činjenicu da se na ovakav način, pored remećenja procesa rada, ugrožava bezbednost ljudi i stvari, što svakako nije nikome u interesu. Svakako ćemo uložiti maksimalne napore u prevenciji i sprečavanju ovakvog ponašanja, postavljanjem video nadzora i intenzivnom saradnjom sa Komunalnom inspekcijom, koja već daje pozitivne rezultate. Ne možemo dozvoliti da neodgovorno ponašanje pojedinaca remeti vršenje usluge i pored materijalne štete ugrožava ljude i stvari, navedeno je u saopštenju JKP “Komunalac”.

Javno komunalno preduzeće “Komunalac” će prijavom protiv NN lica inicirati postupak u cilju otkrivanja i sankcionisanja nesavesnih korisnika usluga.

1 KOMENTAR

  1. Kaže poslovica, ne bacajte bisere pred svinje, ili ona dečija, nije žvaka za seljaka… Naši građani su nekulturni, bahati, bezobrazni, uništavaju sve što se može uništiti, razbijaju, lome, pale i dok ne počne da ih se udara po džepu, nema ‘leba…

    Usput, izgleda da komunalac ima viška novca, pa se bavi iskopinama po celom gradu, o stručnosti vašeg kadra da i ne govorimo. Evo u centru kod “dilera” 5 dana raspravljaju gde da postave kante za žar i na kraju ih postave tako da blokiraju prolaz izmedju već postavljenih podzemnih kontejnera. IQ, da ako je veći od broja cipela. Ali kod nas je bitna partijska knjizica, a ne stručnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here