Trener Borca, Vladimir Stanisavljević, jasan je kada za pred okršaj 25. PLS kola sa ekipom Žarkova za Mozzart Sport kaže: ”Nije katastrofa, već je maler kada zapne nakon isteka 90. minuta utakmice, kao što je bilo sa Metalcem… Pošto se voda dva puta ne proliva na isti način, smatram da sve maliciozne priče na temu šta bi bilo, kad bi bilo treba ostaviti po strani. Čačani znaju da dajemo sve od sebe, odnosno da igramo maksimalno gradeći fudbalske kadrove koji će, a to vam obećavam ne samo izneti klub iz utakmice sa Žarkovom, nadalje iz ove PLS sezone, već i iz kosolidacije koju sprvodimo bez obzira na sve”….

Jasno, u Borcu se ne predaju, pa Stanisavljević po pitanju analize snage tima naspram rivala ima vrlo izgrađen stav.

“Sve što treba da damo na ternu, mi ćemo dati. Srbija je imala 1.300 kaplara iz đačkog bataljona, oslonila se na njih i pobedila. Tako se i Borac u prenesenom, dakle sportskom značenju oslanja na po 11 dečaka iz grada i okoline. Šta su oni mogli, odnosno šta smo od njih napravili u prvom delu sezone videli ste. Sada ponavljamo isto, pa ćemo bez tenzije sa efektivima s kojima raspolažemo čak i bez požutelih igrača sa spiska Vasilić, Perić, Fićović, kao i povređenih igrača u koje ubrajam Mišića, Filipovića i Kovačevića izaći na teren da damo sve, odnosno da dostojanstveno odigramo kako bi rasterćeno dočekali narednu utakmicu sa TSK-om“, poručio je šef struke FK Borac koji nije analizirao čačanskih 3:1 u 10. PLS kolu protiv Žarkova. S tim u vezi kratko je poručio:”Juče za juče, a danas za bodove koji na tabeli treba da budu sutra”…

Na kraju, vredi reći da nas danas od 14 časova čeka ukupno osam utakmica 25. PLS kola. Bačka će igrati sa Slobodom, Bečej dočekuje Teleoptik, dok u Ivanjici Javor igra sa Novim Pazarom. U Gornjem Milanovcu će zaigrati Metalac i Radnički 1923, Sinđelić igra sa ekipom Dobanovaca, dok Kruševački Trajal dočekuje Inđiju. Pored već u dobroj meri izdeklemovane priče o Borcu i Žarkovu, danas će igrati i Zlatibor Čajetina sa Bežanijom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here