Najbolja odbrana i drugi po redu streljački stroj PLS lige danas je u Čačku! Vladimir Stanisavljević, šef struke tima s Morave sprema im ozbiljan doček. Za Mozzart Sport tim povodom na početku kratko reče: “Traži se ozbiljna koncentracija protiv tima koji ima sastav viši rang“…

Kakav je TSK, ne treba polemisati. Činjenica da tim iz Bačke Topole raspolaže napadački nastrojenim Vladimirom Silađijem, ali i Nenadom Lukićem, bivšim fudbalerom čačanskog Borca, takođe raspoređenim u špic dovoljan su pokazatelj snage ekipe koja trenutno deli prvu poziciju s ivanjičkim Javorom.

„Sastav nam je dosta bolji nego na proteklim utakmicama. Igramo kod kuće, pa smatram da ćemo dati ne više, nego sve od sebe za ovaj grad i klub. Kadrovska situacija sada je ne nešto, nego značajno bolja, pa van protokola ovoga puta moramo imati jedino povređenog Sekulića, i Šutića koji neće moći da igra zbog kartona. Razrađujemo taktičke varijante na sredini terena, ali se nadam da možemo dovoljno da damo, odnosno da ćemo odigrati egal utakmicu. Što se kaže, u Čačku se niko ne sme naigrati fudbala. Naše je da igrom stvorimo takvu atmosferu“, poručio Vladimir Stanisavljević.

Utakmica između Borca i TSK-a na terenu Gradskog stadiona kraj Morave igra se danas s početkom u 15.00. Podsećanja radi, valja reći da je Borac u 11. PLS kolu sa istim ovim rivalom na gostujućem terenu odigrao 0:0.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here