Na predlog Pokreta za decu Tri plus da majke sa troje i više dece imaju prednost pri prozivanju za preglede u Domu zdravlja i bolnici „Dr Dragiša Mišović“ u Čačku, na dopis upućen od strane Tri plus-a pozitivno su odgovorila oba direktora ovih ustanova. To bi značilo da će se predložena mera prema deci i majkama koje poseduju ponosnu karticu za 2019. godinu „Cena minus za 3+“, a čija će podela biti vršena 21. marta u Domu kulture u 18 časova uz prigodan program, primenjivati već od narednog dana, odnosno od 22. marta.

Majke će uz zdravstvenu karticu priložiti i karticu „Cena minus za 3+“ kojom će biti uvažene za prednost prilikom prozivanja za preglede kako za sebe tako i za svoju decu.

Pokret za decu Tri plus poziva sve majke sa troje i više dece da do tada popune izjave o saglasnosti za obradu podatka na šalteru br. 2, gradske uprave u Čačku kako bi na vreme dobili novu karticu „Cena minus za 3+“ koja ove godine donosi i niz novih pogodnosti osim popusta u privrednim subjektima koji su uzeli učešće u još većem broju nego prošle godine i izašli u susret višedetnim porodicama sa puno većim i različitijim popustima.

– Očekujemo Vas na podeli 21. marta u Domu kulture u 18 časova kada ćemo Vas upoznati sa svim novim pogodnostima koje Vam donosi nova kartica „Cena minus za 3+“ za 2019. godinu, navedeno je u saopštenju Pokreta za decu Tri plus uz zahvaljivanje menadžmentu Doma zdravlja i bolnice „Dr Dragiša Mišović“ u Čačku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here