Selektor Srbije Mladen Krstajić pozvao je za utakmicu protiv Portugala još jednog levog beka, ali nije u pitanju Ivan Obradović, kako je ranije bilo najavljeno, već Filip Mladenović. Nekadašnji član Crvene zvezde, čačanskog Borca igra sjajno ove sezone u redovima lidera poljskog prvenstva Lehije iz Gdanjska.

foto: MN Press

Postigao je tri gola, i možda je zaslužio da ponovo dobije šansu u nacionalnom dresu. Rođeni Čačanin je prethodni put igrao za reprezentaciju Srbije u novembru 2016. godine protiv Ukrajine.

Svojevremeno je bio mladi reprezentativac naše zemlje. Vrlo dobro je igrao u BATE Borisovu, nešto slabije u Kelnu i Standardu iz Liježa. Ipak, odlične role u Poljskoj otvorile su mu vrata prvog tima.

On bi trebalo da u Lisabonu zameni Aleksandra Kolarova i odmeni neiskusnog Bogosavac. Pored njega selektor Krstajić je pod nacionalnu zastavu pozvao i beka Crvene zvezde Milana Gajića.

Selektor Srbije za duel protiv Portugala neće moći da računa na Kolarova, Kostića i Matića. Očekuje se povratak Tadića i Mitrovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here