Trajal ima 10 bodova više na PLS tabeli, a Borac ime koje mora da opravda. Dakle, ozbiljan izazov je pred klubom iz Čačka, koji će danas u 18:30 na teren Gradskog stadiona kraj Morave izaći kompletan. Naime, povređeni Sekulić vratio se u stroj Vladimira Stanisavljevića, što raduje i njegovog kolegu, centralnog vezistu Stefana Fićovića.

foto: Media portal

“Na sva tri boda kraj Morave! Kompletni smo, sada moramo da damo pun gas, i navalimo na bodove s direktnim rivalima. Trener je to uostalom i naglasio pred proteklo kolo, a ja to potvrđujem iznova, nadajući se da će nas hteti lopta kao što mi hoćemo nju”, kaže za Mozzart Sport Stefan Fićović.

Podsetili smo ga na Trajal koji je jurio priključak za plej-of.

“To nas ne zanima, jer hoćemo da igramo tako da svi za nama trče na našem bunjištu. Čačak je veliki fudbalski centar. Odgajio je mnoge vrhunske igrače, što vi dobro znate na osnovu današnjeg života kluba koji se konsoliduje od fudbalskih talenata grada. Dakle, nema premišljanja, šta god ko pričao, mi igramo na tri boda, za klub, grb i dres koji volimo”.

Inače, Borac i Trajal poslednji put su u Kruševcu odigrali 2:1. Videćemo šta će biti u 28. kolu, uz napomenu da je ovaj meč moguće pratiti u direktnom prenosu na TV Arena Sportu, kada će se prvi put oglasiti pištaljka sudije Marka Srećkovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here