Sada je biti ili ne biti, kako za Borac, tako i za Teleoptik. Istina, mogli su Čačani u subotu do boda sigurno, možda i do tri protiv Trajala, ali šta je tu je. Stefan Fićović ne žali za prolivenim mlekom na Gradskom stadionu kraj Morave, pa uz sećanje na jesenjih 3:0 protiv Teleoptika za MOZZART Sport pred utakmicu 29. PLS kola poručije: “Igramo za sebe, a nadamo se da će nas sreća ovoga puta poslužiti, baš kao što to nije učinila na prošloj utakmici“.

To što je falilo Borcu u subotu bio je završni udarac, jer bekovi Čačana su se protiv Trajala baš naradili, što potvrđuje i Stefan Fićović.

„Trener Vladimir Stanisavljević je sa stručnim štabom i celim timom dobro razradio taktiku. Popravljamo ono što je nedostajalo, pa tipujem na pozitivan ishod meča sa Teloptikom koga cenimo, ali ga se ne bojimo. U ovom trenutku Borcu trebaju bodovi, a mi moramo napasti na njih svim silama protiv rivala koji je u istoj situaciji kao i mi“, poručio je Stefan Fićović.

Inače, domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 3:3.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here