U pucnjavi u Ulici Žarka Đorđevića u čačanskom naselju Ljubić, u sredu oko 12 časova, teško je ranjen Aleksandar Radulović (37) iz Čačka.

Napadač je ispalio više metaka iz pištolja i pogodio Aleksandra u obe noge, a potom se dao u bekstvo. Policija intenzivno traga za muškarcem čiji je, kako saznajemo, identitet poznat organima gonjenja.

Povređeni muškarac prevezen je u čačansku bolnicu, gde su mu konstatovane prostrelne rane u obe natkolenice.

– Pacijent je primljen sa tri-četiri prostrelne rane u obe noge. Još traje dijagnostika, ali će, po svemu sudeći, biti smešten na odeljenju muške hirurgije. Ono što je bitno je da pacijent nije životno ugrožen, odnosno stabilan je i kardiovaskularno i respiratorno – rekla je za “Novosti” portparolka Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

Prema još nepotvrđenim informacijama, napadač, koji je od ranije poznanik Raduloviću došao je u sredu oko podneva ispred njegove kuće. Pozvao ga je, navodno da izađe, a potom je posle kraće rasprave, izvadio pištolj i pucao mu u noge. U tom trenutku dvoje, od troje maloletne Aleksandrove dece, nalazilo se u kući, kao i njegova supruga i majka.

– Bilo je jezivo, deca i žene su počele da plaču, kukaju, zapomažu. Odmah su komšije pozvale Hitnu pomoć. Uspeli su da se smire kada su videli da je Aleksandar svestan. Onaj što je pucao je odmah pobegao. Ubrzo je došla i policija. Čini mi se da je taj napadač i ranije dolazio kod Radulovića… Siguran sam da se poznaju od ranije – ispričali su nam Aleksandrovi susedi.

Za sada nije poznato šta je motiv ovog napada usred dana u čačanskom naselju Ljubić. Inače, Radulović je poznat u svom kraju kao čovek koji se bavi špedicijom.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here