Debitantsku sezonu u Prvoj muškoj regionalnoj ligi – Zapad ekipa Čačka 94 okončaće u Rači, gde će se sastati sa Zekasom 75 (subota, 18 časova).

U čačanskom taboru prisutna je velika želja da se pobedi Zekas 75. Naime, tim iz Rače je neočekivano savladao Čačak 94 u prvom ovosezonskom okrušaju odigranom u gradu na Moravi (84:94). Iako će gosti nastupiti u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na taj duel, sasvim sigurno će uložiti zadnji atom snage da se kući vrate sa još jedom, preciznije četvrtom pobedom u plej-ofu.

Trener čačanske ekipe Zoran Stefanović smatra da njegov tim može da slavi u Rači.

,,Poslednju utakmicu u sezoni dočekujemo veoma osokoljeni, jer smo pre sedam dana savladali ekipu iz prve četvorke. Naravno, reč je o Napretku iz Kruševca. Takođe, kod nas postoji motiv da budemo na 50 procenata uspešnosti u plej-ofu. Sa velikom energijom i željom idemo na megdan Zekasu. Svi u timu žele da se sezona okonča pobedom. S obziro da ćemo biti u istom sastavu kao na prethodnom meču, verujem da možemo da se revanširamo rivalu i da zabeležimo još jedan trijumf”, izjavio je Stefanović.

Košarkaš Čačka 94 Nemanja Zimonjić naglašava da je prisutna želja kod čitavog tima za revanšom Zekasu 75.

,,U poslednjem ovosezonskom kolu gostujemo ekipi Zekasa 75 iz Rače. Sa puno samopouzdanja krećemo na ovo gostovanje, jer nam ogroman vetar u leđa daje nedavna pobeda nad kruševačkim Napretkom. U narednom duelu ćemo pokušati da se revanširamo Zekasu za neočekivani poraz na domaćem terenu. Da li ćemo uspeti u tom naumu, ostaje da se vidi u subotu veče”, rekao je Zimonjić, pa nastavio:

,,Želim da se zahvalim čačanskoj publici na podršci tokom cele sezone. Naravno, uputio bih čestitke ekipi Železničara na zasluženom plasmanu u B ligu”, završio je Nemanja Zimonjić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here