Mišo enterijer posluje od 2005. godine sa sedištem u Gornjoj Trepči.

– Naša osnovna delatnost su radovi u enterijeru, rigips program. Ono što izdvajamo u poslovanju je izrada spuštenih plafona.

Osnovna delatnost preduzeća su:

  • sistemi suve gradnje
  • spušteni plafoni
  • pregradni zidovi
  • rasveta

U proteklih pet godina razvili smo se u sigurnog i pouzdanog partnera u sistemima suve gradnje isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima, kvalitetnoj i efikasnoj poslovnoj politici.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom
delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način.

Sarađujemo i sa pravnim i sa fizičkim licima. Poslujemo na teritoriji Čačka i cele Srbije. Radno vreme je od 07 do 17h, ali se prilagođavamo potrebama posla.

Možete nas kontaktirati putem e-maila (miso.enterijer.ca@gmail.com) i telefona 064/032-9335 i 065/852-6337. Otvoreni smo za saradnju i proširenje tržišta. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvalitetne usluge i dobre cene obratite nam se s poverenjem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here