Naučno tehnološki park Čačak u okviru SERBIAN DIGITAL WEEK-a, organizuje dva događaja na Fakultetu tehničkih nauka, 2. aprila, prema sledećoj agendi:

11.00 – 12.00 Uvod u elektroniku brzinom svetlosti

(Predstavljanje završnih projekata polaznika radionice iz elektronike i najava radionice iz mikrokontrolera i mobilne robotike).

Naučno Tehnološki park u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka Čačak je organizovao prolećne radionice iz elektronike. Radionice su počele 2. marta u prostorijama FTN-a.

Predstavljanje modela pametne kuće upravljane pomoću mobilnog telefona.

(mentori: Mihajlo Tatović, Miloš Božić, Vojislav Vujičić (asistenti FTN Čačak) i Nikola Bošković (profesor Tehničke škole ))

Lokacija: FTN Čačak – hol, prizemlje

18.00- 19.30 Quantox Meetup (https://quantox.com/)

– Uvodni deo o kompaniji

Quantox je tim stručnjaka iz oblasti dizajna, web developmenta, mobile developmenta, marketinga i online strategija, sa više od jedne decenije iskustva u pružanju usluga.

– Uvod u React

Sve o React komponentama. Šta su to props i state i kako ih koristimo da povežemo komponente. Lifecycle metode i event handling. JSX i nove funkcionalnosti u React-u.

(Ivan Radeljić)

– PHP Frameworks

U ovoj prezentaciji predavač će uprediti Symfony i Laravel frejmvorke i pokazati kako da implementirate jednostvane, svakodnevne feature korišćenjem svakog od njih. Uporedice “real-life” primere “side by side”.

(Ivan Đorđević)

Lokacija: FTN Čačak – prezentaciona sala III sprat

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here