Čačanski fudbalski klub “Ares” uspešno funkcioniše već četvrtu godinu. Treneru i osnivaču kluba Nikoli Milovanoviću u radu sa dečacima, uzrasta od pet do trinaest godina, pomažu još trojica kolega.

Ares okuplja oko 130 polaznika među kojima su i tri devojčice. Treninzi se odvijaju na terenima kasarne “Tanasko Rajić” odnosno u SC “Kolos”. Radi se tri puta sedmično, a vikendom se igraju turnirske utakmice od “Horgoša do Dragaša”. Da rad u Aresu donosi rezultate tvrdi trener Nikola Milovanović.

“Učestvujemo u “Mini maxi” i “Fer plej” ligi koje se održavaju u Čačku, Kraljevu, Požegi, Užicu, Vrnjačkoj Banji…Sve generacije od 2007. do 2011. godišta izborile su prva mesta. Tako su nam sve selekcije učestvovale na završnim turnirima za prvaka Regiona zapadne Srbije. I tu smo imali uspeha pa će selekcije 2009. godište odnosno 2011. godište igrati na finalnim turnirima za prvaka Srbije. Desetogodišnjaci u Šapcu 7. aprila, a dve godine mlađim dečacima grad domaćin 13. aprila je Smederevska Palanka”, konstatovao je trener Milovanović uz napomenu da sedam, osam mladih igrača iz Aresa već treniraju i nastupaju za Crvenu zvezdu, Partizan, Čukarički, a da su ostali pod lupom naših najvećih klubova.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here