EYOF se ove godine održava u Bakuu (Azerbejdžan) od 20. do 28. jula

Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković objavio je širi spisak kandidata za EYOF koji se ove godine održava u Bakuu (Azerbejdžan) od 20. do 28. jula.

Na spisku se ovog puta našlo čak troje Čačana, sprinterka Ivana Ilić, koja već ima normu na 100 metara i 200 metara, Ognjen Nikolić na 3000 metara je veoma blizu ispunjenja norme, na spisku je njihov trener Dragan Dukanac kao član trenerske ekipe koja će ih pratiti na ovom takmičenju.

Na nedavnom testiranju, koje je organizovao ASS za četvoro najboljih srpskih sprintera u Ljubljanskoj u klinici “TMG tm” sa kojom su sarađivali i sarađuju mnogi poznati sprinteri, među kojima Merlin Oti (Jamajka), Emir Bekrić, Maja Ćirić… Ivana Ilić je na ovom testiranju pokazala vrhunske rezultate pa se od nje s’ pravom očekuju dobri rezultati i u ovoj godini.

Jedan od retkih takmičara koji ima dug atletski staž i konstantan napredak u rezultatima je Ognjen Nikolić. Ispunjenje norme za ovogodišnji EYOF bila bi velika nagrada za njegovu sportsku upornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here