DAMBO (3D)

Dumbo, SAD, 2019, 113 min, porodični, fantazija SINHRONIZOVAN

Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Farijera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu čijim se ogromnim ušima podsmevaju svi u cirkusu. Kada se otkrije da Dambo može da leti, cirkus, koji se do tada borio za opstanak, ponovo postaje atrakcija, što ne izmiče pažnji preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za svoj novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom umetnicom Kolet Maršan (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne… Igrana avantura “Dambo” inspirisana je Diznijevim animiranim klasikom iz 1941. godine.

Glasovi: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David
Režija: Tim Barton

Ponedeljak i utorak 8. i 9. april
Velika sala u 16:00

BALKANSKA MEĐA

Balkanskiy rubezh, Rusija, Srbija, 2019, 130 min, ratni, drama,

Inspirisan istinitim događajem, film opisuje tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome “Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje, ruski bataljon stacioniran u Bosni. Specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim i Bekom Ethoevim, kojima se pridružuju pripadnici MUP-a Vuk i Fadilj, vode nemilosrdni rat protiv Smuka, komandanta albanske grupe.

Uloge: Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković, Aleksandar Radoičić, Aleksandar Srećković Kubura
Režija: Andrej Volgin

Ponedeljak i utorak 8. i 9. april
Velika sala u 20:00

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here