Saopštenje GrO SNS u Čačku prenpsimo u celosti.

“Obaveštavamo vas da su odbornici Srpske napredne stranke u Čačku zajedno sa našim koalicionim partnerima odlučili da, poučeni nedavnim dešavanjima ispred Gradske skupštine grada Beograda, kao i učestalim pretnjama opozicije, stanu u odbranu gradskih institucija i zaštite ih od terora političke manjine.

Grad Čačak je grad ljubavi, demokratije i tolerancije, a ne grad mržnje, fašizma, međusobnih podela i nasilja. Građani Čačka su više puta jasno pokazali svoju politički volju i ista ne može biti ugrožavana od strane onih koji poverenje građana Čačka nemaju.

Za nas je važno da Čačak napreduje, da se posle decenija stagnacije ponovo razvija. Da gradimo autoputeve, nove fabrike, biblioteku, škole, fiskulturne sale, da pokrenemo aerodrom, gradimo nove puteve i ulice, vodovodne sisteme…

Posle niza učestalih pretnji opozicije, najava blokada ulica, puteva, institucija, kao odbornici birani ogromnom većinom građana Čačka, imamo potrebu da institucije našeg grada zaštitimo, jer na vlast nismo došli ulicom, već izborima. Ostaćemo do daljeg u skupštini grada Čačka i ovom prilikom pozivamo nadležne organe ove države da zaštite sve institucije i slobodu kretanja građana i obračunaju se sa fašistima, nasilnicima i političkim profiterima kojima su građani više puta na izborima rekli “doviđenja””.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here