U prostorijama Gradskog stadiona u Čačku, pionirima čuvenog kluba uručeni su dresovi i rekviziti za trening.

Društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart “Humanitarni tiket u podne” nastavlja da usrećuje širom regiona, a poslednja stanica bio je čuveni čačanski Gradski stadion gde je najmlađim fudbalerima, zahvaljujući dobitnom tiketu fudbalera Milana Pavkova, uručena kompletna sportska oprema. Uz želju da im novi dresovi i rekviziti budu dodatni motiv za vredno treniranje i uspehe, predstavnici kompanije Mozzart uručili su donaciju i istakli da je Mozzartovo trajno opredeljenje ulaganje u sport, omladinu i zdrav način života, jer je to direktno ulaganje u budućnost.

Prema rečima predsednika FK Borac Predraga Teofilovića, ova donacija je ujedno i najava boljih dana za čačanski klub.

Bez ulaganja u mlađe kategorije nije moguć dugoročni opstanak nijednog kluba. Zahvaljujem kompaniji Mozzart što je odabrala baš nas i prepoznala značaj obezbeđivanja što boljih uslova za trening ovoj deci. Takođe, sport bi trebalo da bude dostupan za sve što i jeste naša misija. Verujem da je ovo početak lepe saradnje, kao što verujem u svetliju budućnost našeg Borca. Kompanija Mozzart, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja kontinuirano pomaže sport u našem gradu i hvala joj na tome, istakao je Teofilović.

Lider u industriji igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi je ovom donacijom potvrdio epitet najvećeg donatora sporstkih kolektiva u regionu.

Kroz akciju “Humanitarni tiket u podne” samo u proteklih nekoliko meseci pomogli smo brojnim pojedincima kojima je potrebna pomoć, kao i ustanovama i organizacijama u ovom gradu kao što su Crveni krst, OŠ “Dragiša Mišović”, mnoge škole opremili smo televizorima, KK Železničar pružamo kontinuiranu podršku. Društveno odgovorno poslovanje kompanije prepoznatljivo je i kroz obnovu popularnog “Želovog” i košarkaškog terena kod “Sokolane”. Mi prema Čačku imamo jedan poseban odnos. Veliki broj kolega koji radi u kompaniji je iz vašeg grada i prenosim vam pozdrave od njih, rekla je PR asistent u kompaniji Mozzart – Milica Miladinović.

Poznati klub koji za nekoliko godina obeležava veliki jubilej, stogodišnjicu postojanja, trenutno se takmiči u Prvoj ligi Srbije. Ipak, mnogi smatraju da Borac koji je iznedrio mnoge fudbalske legende zaslužuje da igra u višem rangu.

Borac zaslužuje da igra u višem rangu i mesto mu je u Super ligi Srbije, jer ima infrastrukturu na kojoj bi mu mnogi klubovi pozavideli. Kompanija Mozzart je okrenuta sportskom načinu života i igri, tako da se nadam da će u budućnosti imati još jaču, čvršću i tešnju saradnju sa FK Borac, izrazio je nadu novinar portala Mozzartsport Miloš Milić.

Osim ljubavi prema sportu, kompaniju Mozzart i igrače Borca spaja humanost. Upravo je prvotimac Borca Uroša Sekulić, nedavno gostovao u “Humanitranom tiketu u podne”, i on je bio uspešan u prognoziranju sportskih rezultata. Prikupljena sredstva namenio je fondu za lečenje učenice čačanske Gimnazije Mine Mesarović.

Drago mi je što sam učestvovao u ovoj humanitarnoj akciji i što mi je Mozzart omogućio da pomognem Mini. Nadam se da će ozdraviti što pre i da ćemo je uskoro videti u školi sa svojim drugarima, zaključio je štoper.

Tekst : Milica Miladinović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here