U Čačku će u sredu u Domu kulture u vremenu od 11:00 do 14:00 časova, biti održan 59. Sajam zapošljavanja, na koji se prijavilo 45 poslodavaca.

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Čačku je i ove godine uspela da obezbedi izuzetnu ponudu slobodnih poslova.

Učešće je prijavilo blizu 45 poslodavaca sa područja grada ili registrovanim poslovnim jedinicama u Čačku, sa prijavljenim potrebama za zapošljavanje više od 350 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme.

Više od 300 radnika je potrebno za proizvodni sektor u tekstilnoj, prehrambenoj, grafičkoj i metaloprerađivačkoj proizvodnji, vaspitači, inženjeri elektrotehnike, prodavaci, vozači B i C kategorije, električari, radnici u administraciji i osiguranju, kao i radna mesta na kojima će biti angažovane osobe sa invaliditetom i dr.

Potrebe za novim radnicima su ovog puta iskazali Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, Stax Technologies, Unipromet, Alfako inženjering, Litopapir, PVC Profil centar, Enal-elektro, NT-Bolero, Lastva, Suvobor koop nn, UTP Morava, PU Mimiland, Tatović, Hemogum…

Nezaposlena lica na Sajmu imaju mogućnost da se detaljnije informišu o ponudi slobodnih poslova u našem gradu, ali i šansu da svoje kvalifikacije, znanje i predstave potencijalnim poslodavcima.

Svi oni koji žele da konkurišu na ponuđenim radnim mestima, potrebno je da ponesu svoje biografije u više primeraka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here