Saopštenje narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak, Marka Parezanovića, prenosima u celosti.

“Povodom tvrdnji ljotićevske organizacije u vlasništvu Boška Obradovića, kako će u petak Srbija da stane i kako nijedna institucija neće raditi, a građani neće moći da se leče, želim da se obratim svim građanima Čačka. U petak će u Čačku raditi sve institucije, ustanove, javna preduzeća, bolnice, vrtići i škole. Nijedna javna usluga bilo kom građaninu neće biti uskraćena. Jedino ako Boško Obradović smatra da će članovi njegove porodice koji rade u javnom sektoru napustiti radno mesto i otići na skup u Beogradu, kao i na stotine hiljada onih koji su pre 2012. godine zaposleni u javnom sektoru.

Ove i sve druge insinuacije večitog gubitnika Boška Obradovića su već mnogo puta viđene laži i podmetačine u koje više niko ne veruje. Mesecima slušamo pretnje blokadom puteva, institucija, blokadom države, pretnje nasiljem, pozive na puč. Kada smo pokazali da smo odlučni da ih u tome sprečimo i kada su videli da nemaju podršku na ulici, sada kažu da sve to nisu ni planirali. Povodom najava blokada puteva i zaustavljanja autobusa, mogu samo da kažem da svako ko sada pomisli da ugrožava slobodu kretanja i Ustavom zagarantovano pravo na okupljanje građana, mora da zna da je to fašistička ideja i da kao takva u Srbiji neće proći.

Godinama unazad ljotićevci, tajkuni i njima slični simpatizere Srpske napredne stranke vređaju i ponižavaju. Milione građana Srbije nazivaju botovima, sendvičarima, glupim i nazadnim ljudima, a onda okače sliku sa dočeka Nove godine i predstave je kao svoju. Sada će ti pošteni i časni građani Srbije još jednom pokazati gubitnicima iz bivšeg režima šta o njima misle.”

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here