Odbornica GG Aleksandar Radojević propisno se izblamirala na početku sednice skupštine grada Čačka. Ona, kao i ostale odbornice ove grupe građana nije želela da učestvuje u utvrđivanju kvoruma, zbog čega su napustili salu.

Printscreen

Kada je utvrđen kvorum, sednica je počela minutom ćutanja u čast prerano preminule odbornice Dveri Milice Prokić. Odbornica Marković propustila je taj deo sednice i u salu ušla sa zakašnjenjem.

Ne znajući kako je sednica počela, ona je izašla za govornicu i oštro napala predsednika skupštine optuživši ga da nije održan minut ćutanja za preminulu odbornicu i kako sve treba da ih je sramota.

Usledio je oštar odgovor predsednika skupštine Igora Trifunovića koji je odbornici Marković rekao da je minut ćutanja održan, a da ona zloupotrebljava tragicnu smrt odbornice u političke svrhe. Posle burnog negodovanja odbornika u sali Violeta Marković je napustila sednicu skupštine i nije se više vraćala. Tako je povratak GG Aleksandar Radojević u skupštinu grada posle višemesečnkg bojkota doživeo fijasko.

Izvor:Mediaportal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here