Čačak – Gradski odbor Dveri kritikovao je predsednika lokalnog parlamenta koje je prema njihovom mišljenju bespotrebno produžio skupštisko zasedanje za jedan dan.

„Prvo je, pored postojećih 23 tačke dnevnog reda, dodao na sam dan zasedanja još 12 tačaka dnevnog reda za ovu skupštinsku sednicu, što nije normalno. Zatim je prvi dan sednice prekinuo zasedanje u 15 časova i 30 minuta, nakon što su odbornici vlasti prešli 27 tačaka dnevnog reda!
Ako znamo da se, dok su u klupama sedeli odbornici opozicije, radilo i iza ponoći i da su odbornici opozicije stalno optuživani da namerno produžavaju sednicu zbog odborničkih dnevnica, zašto sada Igor Trifunović namerno produžava sednice skupštine grada Čačka kada u klupama sede samo odbornici SNS-a i njihovih partnera i niko im ne smeta? Ako su za 5 sati rada „preleteli“ 27 tačaka, kako to da nisu mogli da preostalih 7 tačaka završe do 20 ili 22 časa, kada su za to imali još 6 sati? Čemu taj još jedan dan, ako ne zbog dodatnih dnevnica i zato što njegovi odbornici neće da sede u klupama i neće da čitaju skupštinske materijale i neće da daju potreban kvorum”, navodi se u saopštenju

Informativna služba GrO Dveri u Čačku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here