Bikovi pokazali interesovanje. Gde će Darko Lazović?

Srpskom reprezentativcu ističe ugovor za manje od dva meseca, ali se njegova sudbina još ne zna. Najavio je da će prvo razgovarati sa Đenovom, Lacio je dugo u igri, a od sada je i Torino u igri. Kako piše TorinoGranata.it, Lazović je privukao pažnju Torina. Klub sa Urbanom Kairom na čelu će biti u trci da ubedi Lazovića da je prava destinacija za njega.

Svakako da se Torinu isplati da proba da dođe do Lazovića kome ističe ugovor i koji će postati slobodan igrač od 1. jula, ako u međuvremenu ne produži ugovor s Đenovom ili ne pređe u Lacio.

Lacio se dugo pominjao kao najveći favorit za njegov potpis, čak se pominjalo i da je sve završeno, ali je to kasnije demantovano. Lacio je probao da potpiše Lazovića i u januaru, ali to se nije dogodilo.

Kao jedan od najstandardnijih igrača Grifona, Lazović je do sada bio veoma finansijski potcenjen na Marasiju. Njegov ugovor je iznosio samo 400.000 evra po sezoni što ga ne svrstava ni među 10 najplaćenijih u timu. A na terenu je bio jedan od nezamenjivih i četvrti po ukupnoj minutaži.

Ne treba da čudi što Torino želi srpskog fudbalera jer su u bliskoj prošlosti dres tog kluba nosili ili nose Adem Ljajić (na pozajmici u Bešiktašu), Saša Lukić (trenutno u redovima Bikova), Vanja Milinković Savić (na pozajmici u Askoliju), Alen Stevanović, a i trener je bio Siniša Mihajlović…

Možda se ta priča nastavi pa u dresu Torina vidimo i Darka Lazovića od sledeće sezone.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here