Kao što smo već objavili, u Čačku će 10. maja biti održana jedinstvena sportska manifestacija pod nazivom “Čačak bez granica i atletska kraljica“, na kojoj se očekuje više hiljada učesnika.

Zbog velikog interesovanja Čačana za učešće u međunarodnoj noćnoj uličnoj trci koja je pozivna, organizatori su odlučili da organizuju i TRKU ZADOVOLJSTVA za rekreativce i PORODIČNU TRKU na 1.100 metara koja će biti na programu 10.maja u 20:30 časova.

Kako saznajemo za sada vlada ogromno interesovanje građana za trku zadovoljstva. Samo u nekoliko dana prijavilo se preko 50 porodica. Očekuje se da nekoliko stotina Čačana uzme učešće u samo ovoj trci.

Podsetimo, prvo će od 20 časova centralnim gradskim ulicama trčati učenici čačanskih srednjih škola i studenti čačanskih fakulteta, a za 21 čas zakazana je međunarodna noćna ulična trka “ČAČAK GRAND PRIX”.

Start svih trka je sa Gradskog trga, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na mejlcacakbezgranica@gmail.com ili na telefon: 0646412788. Rok za prijavu je sreda 8.maj.

Od 17 do 19 biće održan javni čas na kom će 140 registrovanih sportskih organizacija iz Čačka promovisati 28 sportova.

Organizatori ove manifestacije su grad Čačak, Sportski centar Mladost i Čačanski sportski savez.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here