MUP potvrdio da je priveden i na trežnjenje poslat M. P. jer je vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi. Mediji su ranije preneli da je reč o Milojku Pantiću.

Kako prenose beogradski portali, poznati sportski komentator zadržan je noćas u policijskoj stanici na trežnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom “ford fokus” udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da pobegne preko Brankovog mosta, vozeći u suprotnom smeru.

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je sinoć oko 23.20 sati priveden u policijsku stanicu M. P. (72) na trežnjenje, jer je vozio pod dejstvom alkohola, sa 1,73 promila alkohola u krvi.

“U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ‘ford fokus’, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ‘obavezno zaustavljanje – stop’, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice ‘micubiši pajero'”, navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač “ford fokusa” se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo “ford fokus” kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice.

Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alko/test je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Vozaču vozila “ford fokus” je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here