ČAČAK – Savet Socijalističke omladine Čačka pružio je jednoglasnu podršku “reformama koje sprovodi predsednik GrO SPS Čačak Nemanja Trnavac“, saopšteno je iz lokalne organizacije SPS u Čačku.

Kako je navedeno u dopisu prosleđenom medijima, na radnom sastanku Saveta Socijalističke omladine Čačka, članovi saveta i predsedništvo analizirali su rad rukovodstva Gradskog odbora SPS Čačak u prethodnih godinu dana, razmenjivali iskustva i planirali buduće aktivnosti.

Mladi socijalisti su se zahvalili na podršci rukovodstvu Gradskog odbora u svim prethodim aktivnostima i jednoglasno podržali reforme koje sprovodi predsednik GrO SPS Čačak Nemanja Trnavac.

Od samog početka predsednik Trnavac prepoznaje značaj omladine, podržava nas da se bavimo pitanjima koja su za nas važna i uvek se rado odazove na sastanke omladine. Takav pristup nam je doneo mnogo novih članova i atmosferu u kojoj se reč omladine u partiji glasno čuje – istakao je predsednik Socijalističke omladine i potpredsednik GrO SPS Čačak Miloš Nedić.

Izvor: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here