Čačak – Predsednik Foruma privrednika grada Čačka Dragan Čakarević kazao je da se u poslednjih nekoliko godina jasno vide rezultati rada državnog rukovodstva, jer se, kako je istakao, grade putevi, otvaraju fabrike, a sve to rezultiralo je činjenicom da nam već fali radna snaga.

“Privreda je zaživela svuda u Srbiji, a u sličnoj situaciji biće i grad Čačak. Biće problem pronaći kvalitetnu i obučenu radnu snagu, autoput koji je urađen do Preljine je mnogo toga učinio. Svaki dan prolazim pored fabrike Forverk i mogu da kažem da je to impozantna zgrada u kojoj će sigurno raditi veliki broj Čačana”, kazao je za Glas zapadne Srbije Čakarević.

Prema njegovim rečima očigledno je da sve ide napred i da država vodi računa o svemu.

“Smatram da bi zajedničkim snagama i vlast i opozicija trebali da radimo na dobrobit svih građana kako Čačka tako i Srbije. Predsednik Vučić vodi izvanrednu politiku na državnom nivou, a lokalna vlast mnogo radi, stalno su na terenu a rezultat je očigledan, urađeni kilometri novih puteva i ulica. Putujući po raznim gradovima u Srbiji tvrdim da je Čačak daleko odmakao od ostalih”, zaključio je Čakarević.

Izvor:GZS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here