Sednica Izborne skupštine Teniskog saveza Srbije održana je juče u svečanoj sali kompanije „Dunav osiguranje“, u konstruktivnoj i radnoj atmosferi, uz prisustvo delegata teniskih klubova svih regiona. Skupštinu je vodio Predsednik ovog najvišeg organa Saveza Milan Jerinkić.

Prvi deo skupštine odnosio se na izveštaj o radu TSS za 2018. godinu koji je podneo Predsednik TSS i UO TSS Mr. Mirko Petrović. Svi izveštaji primljeni su bez dodatnih diskusija, jednoglasno. U veoma kratkom roku prešlo na tačku izbora novog saziva vladajućeg tela TSS za mandat od 2019. do 2023. godine.

Jednoglasnu podršku dobio je jedini kandidat na mesto predsednika TSS i UO TSS Mr Mirko Petrović kao i na mesto potpredsednika TSS i UO TSS Goran Đoković. Novi mandat na mestu predsednika Skupštine TSS potvrđen je dosadašnjem predsedniku ovog tela Milanu Jerinkiću.

Neši Puziću specijalna zahvalnica za ravoj tenisa

Na kraju Izborne skupštine dodeljene su specijalne zahvalnice za rad i razvoj tenisa u Srbiji: posthumno Branislavu Vučetiću, kao i Nešu Puziću, direktoru TK “Sloboda” i Đorđu Motoku.

Odmah nakon Izborne skupštine TSS održana je i prva sednica novog saziva Upravnog odbora TSS na čelu sa predsednikom Mr Mirkom Petrovićem i utvrđeni su novi pravci rada, poslovanja i delovanja u razvoju tenisa u Srbiji. Jedan od članova Upravnog odbora je i Mirčeta Paunović, koji je od skora i predsednik Tensikog saveza Zapadne Srbije i Šumadije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here