ČAČAK – Na utakmici petlića čačanskih klubova Slobode i Borca u subotu je došlo do opšte tuče, saznaje Morava info. Incident se dogodio na igralištu FK “Sloboda“ u Velikoj koloniji.

Utakmica je tekla normalnim tokom sve do 90. minuta, kada je pri rezultatu 2:2 Borac postigao gol. U tom trenutku jedan od roditelja od tribine pored igrališta ulazi u teren, trči tridesetak metara, sustiže sudiju i udara ga u glavu. To je izazvalo reakciju publike, pa na teren istrčava još oko 20 roditelja. Počinje opšti metež, guranje, psovanje, pretnje, međusobni udarci… Deca su vrištala i molila roditelje da se smire.

Posle nekoliko minuta opšteg haosa situacija se nekako smirila, a u međuvremenu je pozvana i policija. Prema našim nezvaničnim saznanjima, više od 20 aktera ili očevidaca ovog skandala dali su izjave u zgradi Policijske uprave u Čačku.

– Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica petlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posledica bolesnih ambicija roditelja – rekao nam je jedan od očevidaca događaja na Slobodinom igralištu.

Izvor: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here