Oni su nedelju proveli u Zrenjaninu, na finalnom kolu Fudokan Lige. Takmičenje je okupilo oko 300 takmičara, a organizacija kluba domaćina „Banatski cvet“ je bila na visokom nivou.

Treće kolo je ujedno i poslednje takmičenje, gde su se sabirali ostvareni rezultati pojedinaca, zajedno sa prethodna dve i gde se izvodio plasman najboljih, kako takmičara, tako i klubova.

„Nemanjići“ su imali zbog čega da budu ponosni i vrate se u Čačak sa uzdignutom glavom. Sa 8 takmičara su osvojili 12 medalja, a u generalnom plasmanu su osvojili četiri pehara.

Medalje sa takmičenja:

Dragana Jakovljević, zlato kate pojedinačno;

Dragan Božić, bronza kate pojedinačno, srebro borbe;

Milica Pećinarević, bronza kate pojedinačno, srebro kihon kumite;

Nemanja Božić, srebro kate pojedinačno;

Sanja Dimić, srebro kate pojedinačno.

Kaća Dimić, zlato kate pojedinačno, bronza  borbe;

Dobro poznat ženski kata tim u sastavu Milica Pećinarević, Milica Radojičić i Anastasija Radojičić su osvojile zlatnu medalju.

Kada se saberu rezultati sa sva tri kola Lige, nagradni pehar u svojim kategorijama osvojili su:

Dragana Jakovljević, 1.mesto -veteranka;

Dragan Božić, 2.mesto-veteran;

Milica Pećinarević, 2.mesto-srtarija pionirka;

Nemanja Božić, 3.mesto-kadet.

Predsednik i trener kluba Marija Paunović ističe da je prezadovoljna ostvarenim rezultatima svojih takmičara i dodaje:“nedelja je bio jako bitan dan za porodicu Nemanjića, pošto je bilo tačno godinu i po dana kako je naš trener Zorana otišla iznenada. Samim tim, uspesi koje smo taj dan ostvarili su itekako važni, bitni, puni ljubavi i verujem ostvareni sa jako puno snage. Ovu takmičarsku sezonu završavamo, mogu reći zaista uspešno. Kada se osvrnem na period iza nas, na svakom takmičenju članovi su se pokazali u punom sjaju. Nalazimo se u samom vrhu, mogu slobodno reći. Zahvalnost roditeljima i svima koji su svim snagama zajedno sa klubom pomagali da deca odu na takmičenje, pošto vreme za karate sport nije baš povoljno ali verujem da je uspeh deteta mnogo bitniji“, kaže Marija i dodaje:“mi imamo cilj, kao što sam pre godinu i po dana rekla, a to je da nastavimo put našeg trenera, da svojim uspesima, učinimo nju ponosnom i da na pobedničkom tronu budu članovi KK „Nemanja“, što verujem da nam je išlo i da će ići za rukom i dalje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here