Posle 20 i kusur godina u Čačku se opet krade nafta. Nekada je bio u pitanju Dom kulture i “humanitarna” nafta, a u glavnoj ulozi Stojan Marković koji je nakon prvostepene presude pobegao preko okeana.

Danas su neki drugi akteri u pitanju, jedino zajedničko je nafta. Zanimljivo je i to da su svi lokalni mediji preneli vest da postoje osnovane sumnje da je neko krao naftu u jednoj osnovnoj školi, sem jednog medija. Pogađane koji medij je u pitanju? Sasvim slučajno u pitanju je Ozonpress Stojana Markovića. Postoje dve opcije, ili Stojan smatra da se radi o nebitnoj vesti i da nema potrebe da javnost obavesti da je nestala nafta namenjena osnovnoj školi ili se radi o tome da Stojana možda malo grize savest, pa ne bi baš da objavi na svom portalu da je neko krao naftu u Čačku, ponovo posle 20ak godina.

Umesto toga Stojan je nastavio ono što najbolje ume, da laže i ucenjuje. To što sam meta njegovog portala kao i uvek za mene je velika čast. Čisto zarad javnosti i zbog ozbiljnosti laži koje su na ovom portalu izrečene moram naglasiti da je priča o nekakvoj aferi Bodrum najobičnija izmišljotina poganog jezika samozvane “dokone domaćice” koja je postala glavni urednik ovog portala. Brzo je “dokona domaćica” zaboravila izjavu njenog šefa Aleksandra Radojevića koji je ne tako davno pozvao nadležne organe da ispitaju poslovanje Stojana Markovića. Danas su veliki “prijatelji”.

Printscreen

Dakle, apaolutno nikada moja poslanička kartica nije bila u sistemu, niti je istu bilo ko umesto mene koristio u danu za glasanje ili bilo kom drugom danu zasedanja Narodne skupštine.

Laž je i sve drugo što se tiče mog suđenja po tužbi Dragana Đilasa, ali to nema potrebe posebno ni da obrazlažem obzirom na to da je Stojan Marković od strane Dragana Đilasa predložen za svedoka, iako sa tim slučajem nema ništa. Tako da je jasno koliko je Stojan objektivan u ovom slučaju. Isto koliko je objektivan i u slučaju krađe nafte koju ne sme da objavi na svom portalu, jer ga očigledno proganjaju demoni prošlosti.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here