Narodni poslanik i poverenik GrO SNS u Čačku održao je konferenciju za štampu na kojoj je govorio o posebnoj sednici Narodne skupštine na temu Kosova i Metohije. On je rekao da je ta sednica ponovo pokazala da za opoziciju Kosovo nema nikakav značaj, već predstavlja samo sredstvo protiv Vučića.

“Mogli smo da čujemo jedan veoma odgovoran, sadržajan i pre svega realan izveštaj Predsednika Srbije, bez ulepšavanja i šminkanja stvarnosti, a opet uz pokazivanje snažne volje za očuvanje mira i dijaloga u regionu. Sa druge strane imate deo opozicije kojem je dnevna politika ispred najvažnijeg nacionalnog pitanja. Jednostavno njima je pitanje Kosova potpuno nebitno, ono je samo njihovo sredstvo protiv Vučića. Kada Vučić podigne borbenu gotovost vojske onda ga optužuju da hoće rat, kada se zalaže za dijalog i dogovor onda mu kažu da je izdajnik. Šta god uradi opozicija biće protiv njega. Međutim kukavička politika na kraju uvek bude poražena, ljudi neće lešinare, hejtere, kombinaciju žena u crnom i Boška Obradovića. Taj politički bućkuriš niko ne želi da proba” – rekao je Parezanović.

On je istakao da je bojkot skupštine politički apsurd i hazarderski potez koji se polako ali sigurno opoziciji obija o glavu.

“Oni mesecima protestuju tražeći pet minuta na RTS, a onda sami napuste skupštinu i propuste priliku da svaki dan pričaju po nekoliko sati u direktnom prenosu na nacionalnoj televiziji, a ne pojave se na sednici o KiM ili ne glasaju za zakon o ubicama dece koje su građanima posebno važne. To je retko glup potez i apsolutna samodestrukcija. Izjaviš da Narodna skupština ne postoji, a onda podigneš platu od te iste skupštine i još ti ona plati kiriju za stan” – zaključio je Parezanović.

Upitan da prokomentariše izjavu Boška Obradovića o potencijalnom hapšenju, Parezanović je rekao da je to ko zna koji put da Obradović pričama o hapšenju daje sebi na značaju, a zapravo kao političar sa jedva 2% podrške nikome nije bitan.

“On to hapšenje zapravo žarko želi jer je to jedini način da bude u centru pažnje. On je ono dete koje će uraditi bilo šta samo da ga neko primeti. Zato stalno krši zakon, preti, blokira raskrsnice, nasilno ulazi u televizije, a sve u nadi da će biti uhapšen i da će mu to doneti rejting. Kada bi se bilo koji građanin ponašao kao on verovatno bi bio odmah uhapšen, ali pretpostavljam da nadležni organi procenjuju da je to deo taktike opozicije za izazovanje opštih sukoba na ulicama, pa zato ignorišu divljanje Obradovića koji je sa svojim lošim predstavama zastrašujuće dosadan” – zaključio je Parezanović.

Izvor:Mediaportal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here