Boško Obradović i Dragan Đilas su to već učinili, a da li je na pomolu i treća tužba protiv narodnog poslanika Marka Parezanovića?

Printscreen

Stojan Marković, vlasnik portala Ozonpress i bivši odbornik u skupštini grada Čačka najavio je da će tužiti Parezanovića. Parezanović je u saopštenju za javnost govorio o Markovićevoj navodnoj umešanosti u aferi “humanitarna nafta” o kojoj su pojedini mediji pisali u prethodnim godinama. Parezanović je izjavio da je Stojan Marković posle prvostepene presude zapalio preko okeana i da dan danas ima grižu savesti o čemu govori podatak da je Ozonpress jedini medij u gradu nije objavio vest da je ukradena nafta iz jedne osnovne škole u Čačku. Time je nastavljen višegodišnji rat saopštenjima portala Ozonpress i Parezanovića.

Stojan Marković je pitao Parezanovića da pokaže pravosnažnu presudu koja dokazuje njegove tvrdnje ili će biti primoran da pravdu potraži na sudu. Parezanović je odgovorio da bi mu to bila velika čast da ga “slobodno tuži”. Marković je rekao da u tom slučaju Parezanović može da računa da ima novu tužbu, treću za poslednjih 6 meseci.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here