18. i 19.maja u plavoj Hali Atenica održano je takmičenje sportskog plesa najvišeg saveznog ranga u organizaciji Plesnog kluba Luna!

Dva dana odličnog plesa, sjajnih takmičara, i predivne atmosfere. Učešće je uzelo preko 1000 takmičara iz 31-og kluba. Ovo je bio 20. turnir u organizaciji Plesnog kluba Luna u Čačku i do sada jedan od najboljih.

Ponosni smo na ovoliko veliki broj takmičara, njihovo zadovoljstvo kompletnim turnirom, pozitive utiske koje su poneli sa takmičenja i iz našeg grada.
Ogroman trud i rad se isplatio, godinama organizujemo takmičenja ali ovo je bilo posebno. Sjajna atmosfera, veliki broj učesnika i mnogo pozitivne energije su sigurno potvrda i dobre organizacije.

Mnoštvo trenera, sudija, a najbitnije takmičara je imalo samo pozitivne kritike i reči hvale za turnir i organizaciju. Sigurno jedan od najboljih turnira u Srbiji poslednjih par godina.

Državne prvake su pored domaćih sudija ocenjivale i medjunarodne sudije, koje je naš klub doveo da bi državno i rezultati istog bili najrelevantniji. Veliki panel sudija je brojao 20 sudija iz zemlje i inostranstva.

Sportska hala Mladost je za potrebe ovog takmičena bila preuredjana, hala je dobila potpuno novu dimenziju i izgled što je izazvalo oduševljenje takmičra ali i publike.

Ogromnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima koji su podržali ovo takmičenje kao i naš klub.
Tradicionalno sa nama su bili
Sportski centar Mladost,
MARUŠKA koja je spremila poklone za sudije i takmičare,
Dessert Zorica podržala takmičare i pobrinula da se takmičari zaslade,
P… S… Feshion koji je spremio poklone za takmičare i sudije,
NT Bolelero koji je bio zadužen za okrepljenje sudija i takmčara,
Garden Stamenković je svoj doprinos dao ulepšavajući celokupan ambijent.

Velika novina na našim takmičenjima, a po ugledu na najprestižnija svetska takmičenja  su bili profesionalni kostimografi i šminkeri iz ateljea Jacques & Angel i Radoš-Radoš koji su se pobrinuli za sjajan izgled takmičara.
Hvala i svim medijskim prijateljim koji su izašli u susret i svojim izveštavanjem doprineli i velikom broju publike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here