Ssaopštenje za javnsot poverenika GrO SNS u Čačku, Igora Trifunovića.

“Najtužnije je kada neko ne može da sagleda ili sredi stanje u sopstvenoj kući, a po svaku cenu želi da komentariše i deli lekcije “u komšiluku”. Tako ovih dana Boško Obradović umesto da brine o svojim Dverima, koje su u rasulu i čiji rejting drastično pada, daje sebi za pravo da se bavi komentarisanjem kadrovskih rešenja u Srpskoj naprednoj stranci i to onoga što su samo pojedini mediji objavili.Obradović verovatno u želji da bude veći katolik od pape, udara na sva zvona i lamentira nad sudbinom čačanskih naprednjaka, iako za to nema ni potrebe ni razloga. Na njegovu žalost, Srpska napredna stranka u svim segmentima, od mesnih odbora do samog predsednika funkcioniše bez problema, sastanci se redovno održavaju na svim nivoima i to u stvari smeta opoziciji.

S druge strane, dugo najavljivani izbori u Dverima nikako da se sprovedu, valjda u nameri da se najpre Obradović i njegova svita obračunaju sa neposlušnima, koji ne misle kao oni, isključe ih iz organizacije, kao što su uradili sa gotovo svim osnivačima i onda po ugledu na neke pređašnje, totalitarne režime sprovedu “demokratski” postupak. Ali to su njihove stvari i mi se njima nećemo baviti .
O tome koliko nas je opozicija u Čačku uzdrmala valjda jasno govori podatak da ni jedan odbornik vlasti nije prešao u njihov tabor, dok se odbornička grupa Dveri, pa i neke druge, polako krune. Par godina unazad glasnogovornici Dveri i Nove Srbije su samouvereno najavljivali pad vlasti u našem gradu, a koliko su bili u pravu vidi se iz toga da vladajuća koalicija u punom kapacitetu radi i funkcioniše, sa ostvarenim rezultatima koji mogu da služe na ponos.

Bezrazložna je briga našeg bivšeg člana i odbornika Zvonka Mitrovića, koji je nekada bio i odbornik LDP-a, da će Srpska napredna stranka bilo kome ostati dužna, jer to nije bio naš manir ni u prethodnim vremenima. Sve svoje račune, kao i one koje je neko drugi pravio u naše ime, uredno smo isplatili. Nema potrebe ni da poziva članstvo SNS da se iščlani iz stranke, kao što je on uradio kada je video da ne može da ostvari baš sve lične ambicije i interese. Neka ostavi druge da misle svojom glavom i zaključe kuda nas vodi politika naprednjaka i Aleksandra Vučića u BOLJU BUDUĆNOST SRBIJE  a kuda svi ostali savezi, udruženja, grupe i grupice. Mitrović ne bi trebalo da  deli lekcije drugima, već da nauči nešto iz sopstvenih grešaka.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here