U poslednjih nekoliko nedelja čačanski advoka Ivan Ćalović je obilazio neke od seoskih mesnih zajednica

Možda nije najglasniji, ali u tišini Ivan Ćalović je definistivno dodao gas. U prethodnih nekoliko meseci pomalo stidljivo moglo se čuti da grupa ljudi okupljena oko poznatog advokata obilazi pre svega seoske mesne zajednice. Za to je posebno zadužen doktor agronomije zaposlen u Institutu za voćarstvo Aleksandar Leposavić, koji se je posle epizode u SNS-u ponovo vratio u politiku.

Aleksandar Leposavić – Foto: Screenshot

Međutim u poslednjih nekoliko nedelja Ćalović je postao veoam aktivan i svakog dana možemo čuti kako je obišao neku od mesnih zajednica. Ježevica, Prijevor, Miokovci, Milićevci, Lipnica, samo su neke od mesnih zajednica u kojima su Ćalović i Leposavić održali tribine.

Podsetimo, Ćalović je bio kandidat za gradonačelnika Čačka ispred SNS sve do ulaska Miluna Todorovića u ovu partiju. Ćalović napušta SNS i povlači se u ilegalu, sve dok pre nekoliko meseci nije i zvanično najavio izlazak na izbore i formiranje grupe građana. Ćalović je već odbio poziv Vuka Jeremića da uđe u Savez za Srbiju. A da je u nameri da nastupi na lokalnim izborima ozbiljan, govori i činjenica da je već uveliko u kampanji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here