Jedan od prepoznatljivih I vrlo bitnih sadržaja kupališne sezone na gradskim bazenima je škola plivanja.

Ova tradicionalna desetodnevna obuka, koja je u godinama iza nas iznedrila na hiljade novih plivača, startovaće u novoj sezoni u ponedeljak 17.juna. I ove godine licencirani instruktori će se potruditi da uvedu pre svega naše najmlađe sugrađane u tajne plivanja i samog boravka u vodi.

‘’Odlučeno je da sa novom sezonom počnemo u ponedeljak. Kupališna sezona je startovala kada su vremenski uslovi dozvolili, voda se u bazenima pristojno zagrejala, tako da su ispunjeni uslovi za početak škole plivanja. Ove godine školom plivanja će biti obuhvaćeni polaznici rođeni 2012.godine i stariji. Pored toga ukoliko bude interesovanja obrazovaće se i grupa za stilove plivanja. Podsećam da smo prošle godine zbog lošeg vremena imali velikih problema u samoj realizaciji škole plivanja, ali ove godine očekujem dosta bolju sezonu. Pozivam roditelje da na vreme upišu decu, da se pridržavaju pravila koja važe za sve polaznike I podsećam da ćemo raditi u više smena, tako da će biti dovoljno vremena da svi zainteresovani savladaju tajne plivanja’’ – rekao je koordinator Dragan Savković.

Škola plivanja će se odvijati u terminima od 8,30 do 10, odnosno od 19 do 20,30 časova. Cena za jedno dete je 2000 dinara, ukoliko dvoje dece iz iste porodice pohađa školu plivanja platiće zajedno 3000 dinara, a treće dete iz jedne porodice koja ima tri polaznika će imati besplatnu obuku. Sve dodatne informacije vezane za školu plivanja možete dobiti putem telefona 064/641 27 85.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here