Po najavama meteorologa pred nama je veoma topao vikend sa tropskim temperaturama. To se poklopilo i sa početkom letnjeg raspusta za učenike osnovnih škola, pa je rukovodstvo Sportskog centra Mladost donelo odluku da u petak i subotu gradski bazeni rade od 8,30 do 22 časa.

”Svedoci smo da je zbog lošeg vremena kupališna sezona na gradskim bazenima kasnila. Mi smo startovali prošle subote i veoma smo zadovoljni posetom u prvoj sedmici rada. S’obzirom da su naši sugrađani dugo čekali pravo letnje vreme, a i da se osnovci raspuštaju, doneli smo odluku da bazeni 14. i 15. juna rade produženo do 22 časa. Maksimalno spremni dočekujemo predstojeće tropske dane. Sve službe za bezbedan i organizovan rad na bazenima su potpuno spremne, pa pozivam sve naše sugrađane da uživaju u kupanju i sunčanju” – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Podsećamo da je cena dnevne karte 150 dinara. U prodaji su i mesečne karte po ceni od 2000 dinara, dok sezonske koštaju 4000 dinara. Mesečne i sezonske karte možete kupiti u prostorijama SC Mladost na Gradskom stadionu svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

1 KOMENTAR

  1. Pa cene su relativno dobre kod nas u bihacu je od pet do desest km mnoga deca se zamalo poguse jer su glupa ko kurac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here