Već duže vreme planirate da kupite novi automobil?! Imate neostvaren san da vozite neko od vozila brendova JEEP, FIAT, ALFA ROMEO?! Autogarant je tu da ostvari vaše snove!

Kažu da “Ko u čuda veruje, on čuda i stvara” zato je kompanija Autogarant odlučila da vam u petak i subotu 14. i 15.juna u saradnji sa Fiat Automobili Srbija dokaže da su čuda ipak moguća.

FIAT slavi jubilarnih 120 godina i tim povodom su za vas kreirali neverovatnu akcijsku ponudu vozila Fiat, Jeep i Alfa Romeo.

Ukoliko želite da vozite Fiat 500, ili ste možda više za Fiat Tipo, možda vam pogled zastaje na nekom od modela iz brenda JEEP, ili ste ipak zaljubljenici u Alfa Romeo. Onda je vreme da krenete ka adresi Ibarski put br. 100 u Preljini kod Čačka, jer oni imaju ono što vi tražite.

Sjajni modeli vas čekaju na popustu i to FIAT 500, FIAT TIPO, FIAT 500X, FIAT 500L N1, FIAT DOBLO, JEEP RENEGADE, JEEP COMPASS, ALFA ROMEO STELVIO iALFA ROMEO GIULIETTA,ali to nije sve. Za sve one koji posete salon Autogaranta 14. i 15. juna mogu da očekuju sjajna iznenađenja i zanimljive nagrade.

Ono što vama preostaje je da budete brzi jer ova ponuda traje samo dva dana.

Za više informacija možete pozvati broj 032 380 050

Ili ih posetiti lično na adresi – Ibarski put 100, Preljina – Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here