ČAČAK – Pre tačno tri godine nova garnitura, predvođena gradonačelnikom Milunom Todorovićem, preuzela je vlast u Čačku od Vojislava Ilića iz Nove Srbije.

Gostujući u emiisiji “Odgovor“ Telvizije “Lav“, Todorović je izjavio da je zadovoljan učinjenim u protekle tri godine, ali da tek treba da se ostvare mnoge stvari koje su planirane.

Nagasio je i da je u proteklom trogodišnjem periodu uvek bio među ljudima i među narodom i da će tako biti i ubuduće.

Mislim da se za ove tri godine nisam promenio i ne planiram da se menjam. Takav sam, kakav sam. Borim se i boriću se za svoj grad i svoje sugrađane bez obzira na versku, nacionalnu, političku ili bilo kakvu drugu pripadnost. Kada dođu izbori građani će moći da artikulišu svoj stavove – rekao je Todorović.

On je istakao da je ranije imao brojne poslovne ponude da napusti Čačak i ode u Beograd ili van Srbije, ali da ga, kako je naveo, to nikada nije interesovalo.

Moje ambicije uve su bile vezane samo za Čačak. Uvek sam se najlepše osećao u ovom gradu, a tako je i danas. Da li ću se kandidovati na lokalnim izborima zavisi pre svega od onoga što uradimo u narednih godinu dana i onda podnesemo račun građanima, stranci koja me je kandidovala, SNS, i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. O tom potom. Zaista nisam opterećen, dok budem radio ovaj posao trudiću se da ga radim maksimalno odgovorno, časno i pošteno. Ko god bude nosilac liste u gradu ispred stranke imaće moju maksimalnu podršku – izjavio je Milun Todorović.

Izvor: TV Lav, Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here