S) DREAM, brend kompanije Vapeks, članice Foam Line grupe iz Rusije je sa svojih 10 fabrika najveći proizvođač na svetu sunđera i memory pene. Sa svojih 10 laboratorija i istraživačkih centara, lider je u svetu kada je reč o inovaciji i proizvodnji Memory pene i sunđera. Jedini u Srbiji u svojoj proizvodnji i prodaji imaju dušeke, naddušeke i jastuke vrhunskog kvaliteta sa ispunom od MEMO COOL pene, kao i različitih vrsta Sky Cell pena, a njihove proizvode možete pronaći na dobro poznatoj lokaciji u Preljini, gde se nalazi SDream maloprodajni objekat.

Pored mogućnosti da isprobate udobnost dušeka i jastuka brenda S)DREAM, koji je već prepoznatljiv na tržištu Srbije i u okruženju, Vapeks vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta, što je najvažnije, s obzirom da proizvode vhunskog kvaliteta, namenjene tržištu Evropske i Evroazijske unije, u objektima S) DREAM možete obezbediti po cenama prilagođenim srpskom tržištu i uz povoljne načine plaćanja. Uz pomenute, već pristupačne cene, sve kupce tokom meseca JULA očekuje TOTALNA RASPRODAJA starih modela dušeka od 60% POPUSTA.
Pored pomenute TOTALNE RASPRODAJE svi kupci će imati prilike da uz aktuelan letnji popust od 23% na kupovinu dušeka i naddušeka na POKLON dobiju jastuk.

Kao lideri u proizvodnji dušeka, naddušeka i jastuka, Vapeks vam omogućava da se uverite da će svaki deo vašeg tela u toku sna imati adekvatnu potporu i podršku, a sve to će vam biti dostupno PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA U REGIONU.

Najkvalitetniji dušeci u Čačku, dostupni su na pomenutoj lokaciji uz TOTALNU RASPRODAJU starih modela i popust od 23% na nove modele dušeka i naddušeka uz čiju kupovinu na POKLON dobijate jastuk.

Više informacija u vezi sa celokupnim prodajnim programom možete dobiti putem telefona na
032/53-77-050.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here