Narodni poslanik i poverenik lokalnog odbora SNS u Čačku Marko Parezanović održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u gradu. Tom prilikom novinari su pitali Parezanovića kada se može očekivati početak kupališne sezone na Moravi i šta su pokazale analize vode.

“Svedoci ste da su u junu mesecu pale velike kiše, imali smo i poplave, sav višedecenijski mulj se podigao. Gradska uprava i Sportski centar se na dnevnom nivou bave ovom temom, u toku je kompletno čišćenje korita reke Lupnjače. Lično očekujem da kupališna sezona na bezbedan način krene izmedju 15. i 20. jula. Apsolutno verujem da menadzment kompanije Sloboda ozbiljno i odgovorno pristupa ovom problemu. Sumnjamo i da je u prethodnom periodu bilo namernog zagadjivanja reke od strane zlonamernih pojedinaca. Postavljene su kamere i vodi se računa o svemu” – naglasio je Parezanović.

On je dodao da se naredne sedmice očekuje početak radova na rekonstrukciji atletske staze u koju će biti uloženo 70 miliona dinara, a da se kraj radova očekuje do kraja oktobra.

Izvor: Mediaportal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here