U Čačku je sinoć na kružnom putu kod Slovasa, otvoren ekskluzivni hotel sa četiri zvezdice “Royal Residence”.

Sa svojim kapacitetima i sadržajima ovaj hotel predstavlja iskorak u ugostiteljstvu Čačka. Hotel ima 22 sobe i ono što je najvažnije salu sa oko 1000 sedećih mesta, što je jedinstvena ponuda u ovom delu Srbije. Postoji mogućnost da se sala podeli na dve manje (300 i 500).

Luksuzno opremljen enterijer, fenomenalna hrana i ljubazno osoblje su ono što će vas dočekati ukoliko se odlučite da svoje bitne datume odlučite provesti u hotelu “Royal Residence”.

Vlasnici kažu da će se potruditi da ovaj hotel postane najbolji u gradu, ali i u ovom delu Srbije. Pored svečane sale i soba, svim posetiocima je na raspolaganju restoran, dečije igralište i SPA centar za uživanje. Uloženo je duplo više finansijskih sredstava nego što je planirano da bi na kraju dobili ovakav rezultat i ponosni smo kako ovo sve danas izgleda.

Zbog luksuznog uređenja mnogi bi pomislili da je ovaj hotel mesto za one sa dubljim džepom, ali početne cene su to demantovale.

Cena stolice se kreće od 15 do 20 evra u zavisnosti šta gosti žele.

Da je otvaranje luksuznog hotela bitan događaj u Čačku potvrdile su i brojne zvanice. Nije izostalo ni poziranje na crvenom tepihu, a muzički gosti bili su Matriks bend i populrana pevačivca Tanja Savić koji su atmosferu doveli do usijanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here