ČAČAK – Gradski većnik i šef čačanskih socijalista Nemanja Trnavac uputio je otvoreno pismo dr Aleksandru Radojeviću povodom navoda koje je on izrekao na konferenciji za novinare Gradskog odbora Narodne stranke, čiji je predsednik.

Trnavčevo pismo prenosimo u celosti:

Poštovani
Fantomski odborniče, Narodni poslaniče, Predsedniče MZ Preljina, članu UO Tigar Pirot, Povereniče … GG Doktor Radojević, predsedniče GrO Vuka Jeremića…, gospodine Radojević Dr Aleksandre,

Razumem da morate da operete prošlost gore navedenu, da zamažete oči narodu, da se ne seti šta ste radili kada ste imali neprikosnovenu vlast u Čačku i pored navedenog imali kojekavog uticaja.

Morate da se petljate u razne teme da Vas narod ne zaboravi i da zaboravi šta ste radili Vi i Vaših par saradnika/ca.

Trudite se na sve načine da otkinete od glasačkog tela socijalista, pa napadate Dačića, Bajatovića i Trnavca u Čačku, razumem Vas.

Moram Vam reći da sam ponosan na taj otpis duga. Upravo je to dokaz socijalne odgovorne politike Partije u kojoj se nalazim. Da nije drug Bajatović imao takav odnos u Srbijagasu, godinama u nazad bi se deca u vrtićima, školama i Vi na kraju krajeva po bolnicama smrzavali.

To je dug koji je nastao iz nemogućnosti plaćanja ovih navedenih institucija, i ja se ponosim hrabrošću Dušana Bajatovića i Ivice Dačića. Prihvatili su da idu na stub srama Vas i Vama sličnima, ali da ne dozvole da se deca i paciijenti smrzavaju sa druge strane.

Veoma rigidni Mirko Cvetković nije dozvolio otpis, ali je to učinila ova VladaRS koja je svesna istorijata dugova i ja joj se zahvaljujem.

Vama želim da konačno uhvatite svoju senku, ne ide Vam da se u tim ozbiljnim godinama poistovećujete sa Petrom Panom. Mnogo ljudi je verovalo u Vas, a Vi ni dan danas ne znate šta želite sa sobom, živite u nekoj svojoj bajci i glumite naivca. Sa biografijom doktora kapa dole, a sa ovom:

SPO, Poverenik, Fantomski odbornik Narodni poslanik, Predsednik MZ Preljina, član UO Tigar Pirot, Grupa građana, Predsednik GrO Vuka Jeremića… Doktor Radojević naivac sigurno nije.

Narod nije od vaše politike imao koristi kada ste bili najjači, osim povlašćene grupe oko Vas. Zašto bi Vam narod verovao danas? Nastavite da blatite druge, vezujte se za drveće, ali se odredite sa kim ste, šta ste, ko ste, jeste li jedan od pet miliona, jeste kod Pošte ili u Skupštini grada. Odgovorite da i mi znamo ko nas napada.

S poštovanjem, Nemanja Trnavac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here