Nakon mesec dana turneje po Srbiji, City Games karavan zaustavlja se u Čačku, gde će se održati finalno državno takmičenje u ovoj međunarodnoj manifestaciji. 30. jula od 19 časova i 30 minuta, gradski bazen biće centar svih dešavanja.

“Drago nam je što će se finale održati u Čačku. Vaš grad ima posebnu energiju i najbolje navijače. Ne sumnjam da će ovo finale biti veče za pamćenje”,  kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Pet najboljih gradova iz Srbije, koji su kvalifikacijama izborili svoja mesta u finalu i ekipa domaćina iz Čačka, ukrstiće svoje snage u nesvakidašnjim igrama na bazenu koje su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičare ali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

“Igre se baziraju na tradicionalnim disciplinama i proizvodima, što je vidljivo i iz njihovih naziva: vodena alka, leteći vaterpolo, veslo, trka magaraca, vodena

košarka…Ukupno je 13 različitih disciplina koje nude pregršt zabave i adrenalina za sve generacije”, kaže Krzyk.

Pobednik državnog finala u Čačku, predstavljaće Srbiju na velikom Međunarodnom finalu 2020. godine u Sloveniji, gde će se za titulu šampiona boriti sa još 16 ekipa iz Evrope. Pozivamo sve sugrađane da svojim prisustvom i žestokim navijanjem pomognu svom timu da dođe do pobede.

Vidimo se 30. jula na gradskom bazenu od 19:30.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here