Vest o strašnoj pretnji deci predsednika Srbije odjeknula je tokom jučerasnjeg dana. U međuvremenu pojavile su se informacije da je policiji poznat identitet vlasnika ovog profila, kao i da se prema sadržajima tvitova može zaključiti da se radi o opozicionom aktivisti.

Naš portal preneo je vest o ovom događaju koji je naišao na opšte zgražavanje naših čitalaca. Nažalost pojavili su se neki koji su podržali bolesne pretnje i izneli nove.

Teško je objasniti da politička netrpeljivost može preći granice do te mere da se podržavaju napadi na decu. Ovo svakako ne predstavlja Čačak, već predstavlja primer kako se ne treba ponašati.

Izvor: Mediaportal

1 KOMENTAR

  1. U Čačku policija otima decu od majkama iz naručija, i to odgovornim i brižnim majkaa, jer ne može ne može da se izbori sa nasiljem, korupcijom i kriminalom u državnim institucijama. Hajde o tome napištite vest, a ne ove bljuvotine da budu materijal za članak. Objektivan novinarski tekst, počinje konstatacijom da ljudi iskazuju mržnju prema predsedniku zemlje, i nastavlja se istraživanjem zašto se građani tako osećaju, a ne vrednovanjem i pozivom na linč onih koji samo kažu kako se osećaju! Za decu ne podržavam!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here