ČAČAK – JKP “Komunalac“ saopštilo je da je od 2017. godine, realizacija plana postavljanja reciklažnih platoa u prigradskim i seoskim naseljima je prioritet tog preduzeća, a kao početak primarne selekcije kao koncepta.

– Da je program postavljanja reciklažnih platoa veoma značajan u razvoju komunalne infrastrukture, govori i činjenica da smo postavili dva ovakva objekta u Bresnici i Mrčajevcima, koji su formalno van nadelžnosti JKP “Komunalac” Čačak, tako da je ovoga puta reciklažnim platoima pokriven potes od Bresnice, preko Lipnice, Loznice i Atenice, do Ljubića i Miokovaca. Sadržaj ovih platoa je jasno naznačen po nameni posude za odlaganje smeća, a platoi su pod videonadzorom – navode u “Komunalcu“.


Postavljenih sedam reciklažnih platoa su deo uspešne realizacije Programa poslovanja za 2019. godinu i predstavljaju, kako se ističe, značajno povećanje kapaciteta mesta za odlaganje smeća.


– JKP “Komunalac” nastavlja sa aktivnostima ove vrste u cilju osavremenjavanja vršenja usluge, a kao uvek ,koristimo priliku da se zahvalimo sugrađanima na dobronamernim sugestijama i saradnji i apelujemo na pravilno korišćenje posuda za odlaganje smeća – kažu u JKP “Komunalac“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here