Cene karata za koncerte na Remontovom igralištu za oba dana su 1300, za jedan dan one koštaju 700 , na dan koncerta su 1000 dinara.

Pivo, rok i Čačak već sedam godina povezani su u jedan od najboljih festivala u regionu. PriČA će ove godine trajati od 30. do 07. septembra, a karte su u prodaji od 06. avgusta na bileternici Doma kulture u Čačku, na svim prodajnim mestima Gigs tiksa i u Srpskom pabu.

Cene karata za koncerte na Remontovom igralištu za oba dana su 1300, za jedan dan one koštaju 700 , na dan koncerta su 1000 dinara.

Prava muzička poslastica dogodiće se 06. i 07. septembra na igralištu FK “Remont” gde će svoje koncerte održati velikani rok scene “Parni valjak”, “Hladno pivo”, “Zabranjeno pušenje”.

Festival “PriČA” nastao je 2012. i za sedam godina uspeo je da postane jedan od vodećih rok festivala u zemlji.

“Pokrenuli smo novu rok priču u Srbiji i naišli na dobar odgovor publike, to nam daje dodatni motiv i vetar u leđa da napredujemo i afirmišemo lade talente”, rekao je Goran Popović, član organizacionog odbora ovog festivala.

Pored feniomenalnih rok koncerata, ovogodišnju PriČU će pratiti i brojni propraatni intersenatni sadržaji.

“Nismo zaboraviliu najmlađe, pa će tako biti organizovani rok maskenbal, radionice za decu, koncert baletskog studija. Festival je porodičnog karaktera, jer je program prialgođen za sve uzraste, ali je akcenat na maldim ljudima koji žele i imaju šta da pokažu”, rekla je Žana Nenadović, PR festivala PRiČA.

IZVOR: RINA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here